Om

 

 

 

Mitt namn är Stefanie och det är jag som från och med Maj 2018 är ny ägare till Salong Du & Jag. Jag har jobbat som frisör sedan 2011 då jag tog studenten.                Mitt gesällbrev tog jag 2014 och har under alla år gått på olika utbildningar och visningar inom frisöryrket. Jag gjorde ett litet avbrott under 2017 då jag var ute och reste i världen men nu är jag tillbaka igen och står inför nya  spännande utmaningar.

Förra ägaren har jobbat mycket med att prova ut peruker och detta kommer även jag fortsätta med. Därför valde jag att gå en perukutbildning nu i april 2018. Det känns bra att fortsätta med denna tjänst och det är väldigt spännande att kunna hjälpa till med detta.

Ser fram emot att träffa både nya och gamla kunder!

 

 

 

 

 

Jag heter Neda och jag hyr en stol på Salong Du & Jag sedan 1 juni. Jag har jobbat som frisör i 24 år. Jag utbildade mig i Serbien 1991 har jobbat som frisör sedan dess både som anställd och som egen.

Under mina år som frisör har jag varit på många olika utbildningar både i Serbien och i Sverige. Jag jobbade med Stefanie en kort tid på en annan salong så det känns kul att jobba ihop igen.

Jag anser att frisöryrket fortfarande är roligt och utvecklande och nu ser jag fram emot att träffa både nya och gamla kunder.

 

 

Välkommen in till oss!