www.salongduojag.se

0470-25840

jordnära

Våra frisörer

Med vår breda kunskap och olika intressen kompletterar vi varandra väldigt bra. Vi älskar att skapa relationer, vilket gör att vi enklare får förståelse för vem du är och hur vi kan hitta det som passar bäst för just dig.

Stefanie

Ägare sedan 2018. Det var min pappa som såg att salongen låg ute till försäljning. Jag bestämde mig snabbt för att jag tar chansen om jag får den och på den vägen är det.

"Mitt hjärta slår extra hårt för peruker. Det ger mitt jobb en större mening. Det är inte bara ett hår, det betyder mycket mer för mina kunder. Att gå igenom något tufft i livet, men att få känna sig som sig själv. Det värdet vill jag ge till mina kunder."

Delprov: 2011

Gesällbrev: 2014

Perukutbildning: 2018

Hårersättningsutbildning: 2023

Framtiden: Planerar att försöka utveckla och få mer kunskap inom företagande. Samt bredda kunskapen inom peruker och hårersättningar

Ella

Trainee på salongen sedan våren 2020 då jag gick andra året på gymnasiet. Efter studenten 2021 så påbörjade jag mina 2000 timmar för att kunna ta mitt gesällbrev.

"Jag brinner extra för färgningar och peruker. Att vara kreativ och ha lyxen att få måla på hår är ju fantastiskt. Dessutom att då kunna kombinera det med att finnas där för någon i en jobbig och kanske oväntad situation. Det får mig att känna att jag gör skillnad." 

Delprov: 2021

Perukutbildning: 2022

Gesällbrev: 2023

Framtiden: Jag ser fram emot att vidareutbilda mig inom färg och vill även prova på att sätta dit tape extensions! 


Neda

Hyrstol på salongen sedan 2018. Trivs väldigt bra med att kunna styra över min egen tid. Det känns tryggt att vara på en salong med personer jag känner väl. 

"Klippningar är det som ligger mig varmast om hjärtat. När man hittar rätt och man märkbart lyckas höja någons självförtroende och självkänsla. Det är det som är min största drivkraft som frisör. Efter snart 30 år i yrket har jag aldrig tvivlat på mitt yrkesval." 

Färdigutbildad frisör i Serbien: 1994

Perukutbildning: 2020

Framtiden: Strävar alltid efter att utvecklas genom att hålla mig uppdaterad inom allt som yrket har att erbjuda. Allt från klippning/ färgning till produkter. Dels genom utbildningar men även genom branschkollegor.

Vill du besöka någon av oss direkt?

Boka tid!